WAH Nadia Bayu & Carl Samsudin Follow i Lahhh

Friday, February 4, 2011

Yeohhhhhhhh

Ok tergamam! Tak sangka blog gua yang macam haram ni didatangi oleh blogger2 yang hebat :D. Papepon terima kasih kat korang coz follow blog haram jadah nie. Kalau diikutkan pada fakta memang takda mende pun yang bagus dalam blog ni. Papepon thanks lagi sekali ah pada yang lain.

Mungkin gua tak kenal lu orang yang follow tuh , tapi gua tetap hargai beb. Sebab lu orang lawan cakap gua ! tapi takpe gua suka kah kahkah , dah terang-terang gua cakap jangan follow tapi lu orang follow jugak ;\ maknanya lu orang memang kental melawan cakap tuan tanah nie kah kah kah..



Papepon tanpa lu orang yang lain . memang susah untuk menghidupkan satu blog . Gua seryes cakap depan-depan memang susah. Sebab tanpa 1 orang , tidak akan jadi 1000. So lu fikir dalam-dalam apa yang gua nak habaq nie kah kah kah.. Gua malas nak seryes2 nie sebab gua tak suka seryes2 kat blog redah kasi tadah!

Papepon gua nak cakap thanks kepada lu orang lagi sekali..ahh nie dah berapa kali weh gua cakap papepon dan thanks ? Wadehel ah.. exsited kot kekeke.. papepon thanks thanks pada lu orang yang terus support mende2 yang gua buat.. Huhu gua terharu der! Seryes nie gua terharu.

Oh .. tacing jap..babai kah kah kah... Fak tacing gelak2 wadehel ahhh

13 comments:

Cik Nadia Bayu said...

wah. gile tacing nehhh siap ada nama terselit kat blog nih.

apapun, blog ni memang sempoi n gua memang layan je blog-blog sempoi nih. terbaik ah mel!!

salute ah sama lu ;p

Carl Samsudin said...

macam siot jek! macam aku ni ape jek. cilake. haha.

gua layan sial blog gini!

Melz said...

Cik nadia :

Ahahaha apa nie tacing petang2 camni kah kah kah..

Terbaik kah ? ekekeke


Carl : Lu otai kamera . mesti la gua cuak2 kah kah kah kah..

sekali sekala merasa zaman awal2 blogging kekekee

Bro Framestone said...

rajin mu ek...

sudi2kan jadi ghost writer blog2 bro ek

mahirahnazlim said...

haha trkinja3 sudah beliauu .

Melz said...

bro : nie rajin sebab blog nie tulis ikut sedap jer suara hati jer kah kah kah... NO backspace for sure ;D

Melz said...

mahirahnazlim : wah panjang nama ekeke , lawa dslr nak pinjam ! ekeke cewah.


eh biasa sekali sekala terkinja2 yohhh

syAzAnA said...

ewwww. mel gedikkk! keh3

Melz said...

syaz : kah kah kah..sekali sekala beb.. apadahal kan kan kan ?

Cik Nadia Bayu said...

mel memang gedix. br tau pangai sebenar. sengal. haha

Melz said...

nadia : alamak dah terkantoi plak..ahh tutup ahh blog nie wakakkaaka

sha said...

nak lawan jugak cakap tuan tanah.. hehe~

Melz said...

sha : hahaha.. takpe tuan tanah baik orangnya . kah kah kah kah

Copyright © 2011 Melz™ | Uhuks Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo