Cepatnya Lu Cop Gua Sombong !

Thursday, February 17, 2011

What the.....fak!

Itulah yang akan gua cakap pada certain manusia yang ingat gua hidup untuk lu. Watafak watafak lagi sekali gua cakap sama lu! yeah sama lu! bukan orang lain ok! Seryes gua rasa macam haram bila sesedap jari lu type kat im gua dan cop gua sombong sebab tak jawab pertanyaan lu.. Haish

Jangan jadi fakap kalau tak reti jadi fakap. Kamon la people , gua pun manusia jugak , ada certain things yang gua kena buat dan hadap untuk life gua. Takkan gua tak jawab soklan lu , senang-senang lu nak maki gua itu ini. Haish..


GUA TENGAH BENGANG

Kamonlah, Gua pun ada life dan Kadang2 gua stress jugak bai coz gua Manusia, Gua memang tak layan orang time gua stress even lu cantik ke apa ke. Kang gua layan sama stress gua memang macam-macam ayat gua keluar , lagi lah lu cop gua gampang pulak kan ? Haish la..

Lagi satu, kalau gua takdapat jawab pun lu cakap gua tak layan orang-orang macam lu..Ehh kamon , gua layan semua orang ok! Lu jer tak tau sebab kebanyakkan gua layan orang , bukan gua nak canang 1 dunia pun..Ehh seryes pissed off la sial! Nie gua bengang nie. Lu ingat gua robot ke apa ?Lu ingat semua benda gua tau? Lu ingat dalam kepala hotak gua ada database GOOGLE ke ape?

P/S : zzzzzzzzzzzzzzzzzz

7 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

org cmni jgn dilayan. biar kan dia. sabar ye.

m0RniNgCoFFee said...

sabar2..

Melz said...

aliah : tula pasal ... kadang2 stress kalau layan jugak..

morningcoffee : trying beb ;\

syAzAnA said...

erkkk. mel tarek nafa panjang2. then lepass. jgn dilayan sangt dorang niee.

BeaN MorENo said...

kadanag2 gua buat2 sombong je broi...haha

~aYeeN & SuE~ said...

waa en meltz da mrh..biar la dorg nk ckp pe,yg pntg org yg dkt gan u knl u cmne kn..

anishamzah said...

tak suka. mmg tak suka org mcm tu. sesedap rasa je nak kata meltz sombong :)

eh eh ni blog baru ke? hehe

Copyright © 2011 Melz™ | Uhuks Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo