Cuti Sem dah Nak Abes . Alaaa Topup ah..

Friday, February 4, 2011

Ahhhhh preasure tekanan young modulus?

Apa benda young modulus tuh ? kah kah kah , dont worry dalam blog tak berinformasi ni gua akan bagi tau apa kejadahnya young modulus tuh , young modulus nie ada kena mengena dengan Stress iaitu tekanan dalam mata pelajaran Fizik. Kalau nak tau lebih lanjut , lu orang google jer la aduiyai jangan malas malas ma! Gua malas takpe jangan lu orang malas. sebab bila lu orang malas . susah la gua nak explain dalam blog haram jadah nie kah kah kah..

Alright balik kepada topik kita , OOG - {oh our god!} Dah nak naik sekolah balik lah tak lama lagi. Aduiii kena setting baliklah timing tidor gua yang macam haram tak menentu lately. Macam biasalah gua kalau duduk rumah memang 24 jam Qiamulai { betul ke gua eja ? } kalau salah pun peduli apa gua.. kah kah kah kah... So lepas nie kena tidur seawal jam 12 tengah malam { ah dan dan jer kan gua nie ?}

Alright , tinggal 2 hari iaitu hari Sabtu dan ahad kalau pejam-pejam mata pastu main kenyit-kenyit sikit kat awek-awek yang berdekatan dengan kita . kompem dia rasa nak bagi lempangan maut jer kan ? sebab apa ? sebab mungkin gua tak cukup hensem untuk dia. Cis .. {ok gua melalut jap }




Alaaaaaaa dah nak abes cuti sem nie...malas la nak pergi kelas tapi nak buat camne kan ? gua perlu pergi kelas untuk menambah ilmu dan bergurau senduk dengan lekcer2 gua yang cool. Lekcer2 gua semua cool beb tuh yang cool jer masuk kelas kah kah kah. Sebab gua tak jumpa lagi lekcer gua yang hot. awhhh buahahahaha....

Papepon kepada yang dah nak naik kelas tuh..korang tanamkan azam untuk berjaya dan terus berjaya. adakala kita jadi banggang ada kala kita jadi professional kan ? Kah kah kah..

Seryes nie. bila kita seryes kita akan seryes dan bila kita tak seryes , kita takkan seryes.. ahh memang lah aduii.

5 comments:

OnlyZul said...

rajin pulak ko update blog alah nie kan...
tulis dengan senang hati..hahaha

Melz said...

hahahaha... aku dulu memang rajin update blog..tuh yang blog melromeo.blogspot.com tuh penuh dengan update jer satu hari kah kah kah

syAzAnA said...

huwaaa. isnin dah start kelas. demmm.

Melz said...

tula...topup please!!

iffah said...

waa,,aku ske r ko tlis..sempoi

Copyright © 2011 Melz™ | Uhuks Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo