Gua Rindu Kat Cik Fatin Liyana Lah pulak!!

Monday, February 7, 2011

Yeaoshh Campur 1 Bang!

Urghhhh apsal tetibe pulak ngade-ngade nak tulis entry ini ? Ntah la labu gua pun tatau apasal angin monsun tropika boleh tetibe nak masuk dalam diri gua ni Kah kah kah..Kepada yang tak belajar geografi dulu time sekolah ,relek lu orang boleh usha National Geography sok lusa..kah kah kah..


Cakap jer Fatin liyana , semua laki komfem ngelupur macam kena gigit dengan sarang tebuan{eh kejap sarang tebuan boleh sengat ke} kah kah kah.. Tapi gua relek and steady jer beb kah kah kah..lagipun gua jumpa fatin liyana pun baru ehmmmm baper kali eh ? 1 kali jer kot kah kah kah..dan dan jer la kan..

Siapa fatin liyana ? ahh gua dah ada review pasal dia kat main blog gua lagi satu tu. Papepon gua malas la nak type pepanjang nama dia . So gua rinkaskan nama dia jadi Fel or Felz Miahahaha.. dem ketawa cam setan!

Uhuks uhuks *kata cik fatin kepada dirinya sendiri . Tersedak sebab gua citer pasal dia kat dalam blog gampang nie kah kah kah.. Papepon gua nak story pasal gua rindu pun bukan banyak mana pun, kiranya boleh kiralah baper percent gua rindu dia dan apa yang gua rindu ada lah certain things jer.{ececececeececehhh}

Certain things tuh mungkin terbaik bagi gua yang bersama beliau selama berapa jam ntah , gua pun dah lupaq!..gua dengan member gua yang pawer pasal kamera tuh laa..gua malas nak bagi backlink kat dia sebab gua suka makan kebab! Oh apa kena mengena sia? Relek² gua bagi lah [Carlsamsudin] deal? banjer gua satey 20 cucuk k?kah kah kah

Okok gua seryes! Sebenarnya gua rindu kat dia time dia buat lawak Sinetron dan gua rindu nak dengar lagi tang dia cakap "oh gini yak" something like that ah , gua pun ingat-ingat lupa la brader and sister! kah kah kah..Papepon seryes gua cakap loghat indonesia dia memang sebijik macam sinetron kat tv3. Dem! sampai sekarang gua *terngiang ngiang {dem susahnya nak eje urghh} ..

So Fel please, try buat 1 video plis plis miahahahaha . hanya untuk menghilangkan rasa rindu ini . ececece .*UHukss.. mesti ramai yang jeles kan ? relek ahhh beb sapa la nak kat gua nie Miahahaha {ahh kau dengan gelak kau boleh mampus kat situ!kah kah kah}

*****************

Papepon citer bab video : nantikan video dari gua , simple jer video tuh
Tajuk : Gua Hensem Or tak hensem? Ehhh?

8 comments:

Cik Dara said...

kahkah..mengong,gua bace pon dh t'jangkit ckp mcm lu ni.haha FL , nk sign! *okbai*

Melz said...

yes!! itulah yang gua nak..kah kah kah akhirnya ada sorang dah dapat wabak gua LOL!

taz said...

eleh sesuaiii la tu melz dengan felz. hihi. eh ni blog baru ke? napenyee buat dua?

Melz said...

taz : ahahaha...jangan nanti ada orang marah... :P


Oh yang nie for fun jer..nak try personal blog ekeke ;)

*cimOt* said...

adoyaiiii.sampai rindu-rinduan mels oiiiii..hihihihi..

Carl Samsudin said...

gua rindu jugak. btw gua tak tagih pon lu punya backlink. wakakak! suruh la fel buat video indon sial! suruh lah!

Melz said...

Cimot : kah kah kah..sekali sekala rindu2 ecececece :P

Melz said...

Carl : Ooo mentang2 nie blog haram jadah..sampai hati tak tagih kah kah kah..


Gua dah suruh dia buat kot .. tengok la post nie.. mungkin dia tak tau kot..

oh tacing jap~ Tsk tsk tsk miahahaha

Copyright © 2011 Melz™ | Uhuks Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo