Petang , Pisang , Air yang panas!!!

Friday, February 4, 2011

Yeoss Campur..

Ahha selamat petang kepada yang berada dalam malaysia. Kalau lu orang berada diluar negara kompem tengah tidor. .yeye jer guakan kah kah kah.. gua malas nak tengok Meredian greenwicth aih... apa jadahlah aku nak sampaikan nie.. Sorry Biologi gua fail kah kah kah , cait apa kena mengena biologi dengan geografi ? ah lantak!

Alright gua sajer buat entry ini sebab gua nak share ngan korang betapa enaknya makan goreng pisang yang panas2. Pastu diadun pulak dengan air Nescafe yang berkocak padu didalam perut! Walaweih.. takleh blah weh..



Lu orang yang kat rumah tuh , try-try la beli pisang yang mentah dan goreng. kalau tak reti jangan risau google jer bersepah dah cara-cara nak masak goreng pisang. Kalau tak reti nak buat air nescafe takpe! gua boleh buatkan untuk lu keh keh keh.. Lu orang duduk diam jer kat depan mehmeh datang umah gua wakakka..

Papepon kalau mak gua masak goreng pisang. memang A beb bukan A- ok.. terbaik dari ladang gandum Kokokrunch wa cakap kah kah... Ok lah nak bebel panjang memang malas . itu sajer reportan dari gua yang tak kacak!

Gua punya BM boleh dikatakan tak berapa macho macam lu orang semua. but gua yang tak macho nie nak bertanya lah : Goreng pisang ke Pisang Goreng ? Dulu time gua belajar kat sekolah gua ada tanya kat cikgu sekolah tapi gua lupa apa yang cikgu tuh jawab ah! Demmm

6 comments:

Shaofie said...

sedap gilooo!!!! hahah. Jom ke blog. khas buat blogger.

http://shaofie.blogspot.com/2011/02/oh-penulis-maya.html

Melz said...

sedap memang sedap..jangan gilo bro keh keh keh

cik nur said...

heheeh nur pn dah follow ^___^

Anonymous said...

of course like your web-site but you need to check the spelling on quite a few of your
posts. Many of them are rife with spelling problems and I
in finding it very troublesome to inform the reality however I will surely come again again.

Feel free to surf to my web-site - golf mechanics, http://kinslore93.wordpress.com,

Anonymous said...

It's a assortment of things I'm regularly surprised to find that other iOS gadget owners don't know.

IPAD band is built on precisely the exact same chip as the
band iphone 3G/3GS is fully compatible!

Also visit my webpage; Cydia apps (www.mercedeschloe.com)

Anonymous said...

I know this webzite offes quality depending content and extrta information, iis there any other web
site which presents these data inn quality?

Here iss my homepage shock watches

Copyright © 2011 Melz™ | Uhuks Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo