Gua Punya Kulit Putih Rupanya!

Friday, February 4, 2011


SalamMm

Yoh ketemu kita lagi kan? Amacam sihat ? kalau tak sihat ada gua kesah kah kah kah... papepon kalau tak sihat tuh pergi lah jumpa doctor . jumpa jer tak yah wat apa -apa . kiranya camni , korang jumpa pastu blah! kah kah kah apa yang lu orang dapat gua satu pun tatau.

Alright sebelum gua melalut menulis benda-benda yang tak best nie apa kata gua rewind balik Tajuk kat atas. Ahha gua punya kulit putih rupanya. Putih lah sangat wadehel ah kan apps facebook nie , sajer jer nak sedapkan hati gua kah kah kah.. papepon tadi member2 gua dalam facebook . Member ? yelah member lah kalau add and add friend tuh kan tak ke member ? bongok la lembab cam haram! ahaha , relek2 cill2

Ok bermulanya kisah dimana gua dengan rasa tak macho tapi cute , membuka profile facebook tanpa segan dan silu gua melihat wall masing2 tanpa niat stalker walau secebis zarah sekalipun! AITE miahaha..

gua tengok wall member2 gua yang tak kacak dan beliau telah menggunakan APPS putih ke hitam. Beliau mendapat Hitam sebanyak 71% kah kah kah kah.. manakala gua plak dengan selamber menggunakan apps tuh dan mendapat PUTIH sebanyak 50% fuh kagum jap! miahaha..50% kiranya memang kuning2 langsat lah kan kah kah kah..ok sawan jap~

Ok dengan itu perbalahan berlaku sekejap jer lalala. sila tengok kat atas nie , nama dan gambar di kaburkan atas sebab-sebab dia tak kacak dan macho macam gua kah kah kahkah. mampus kau kat situ gelak cam setan!

*TAK BAIK MEMPERCAYAI MENATANG-MENATANG MACAM NIE . KHURAFAT TAU!

11 comments:

Syafiq Rosli said...

wah ni yg baru ye bro

Melz said...

domain nie dah lama..lebih lama dari melromeo.blogspot.com keh keh keh..tapi aku baru up ;D

Hazim_91 said...

wehh...mesti aplication fb tu menipu..hehhehe

Melz said...

tak baik cakap fb tuh menipu kah kah kah kah kah... mana tau betul kan ? :P

ZACK ENTRY said...

cerah jugak melz ni yer..hehe

Melz said...

zack : agak 'cerah' jugaklah kah akh kah

Miss Bluepinkiey said...

hahahha..fb tipu ni..kah kah kah kah

Melz said...

ahahaha tak tipu! itu bener dong! ahahahaha

k_Own said...

pehhh. hehe

Niz said...

haha mengamuk betul kawan ko



p/s; hitam putih, terimalah dgn tabah! LOL

Melz said...

k_own : apa yang pehh ? ahahaha


Niz : betui2 {upin ipin }

Copyright © 2011 Melz™ | Uhuks Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo