Kalau Dah Rasa Hebat Tuh Diam Boleh ?

Monday, February 14, 2011

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Haa ini gua rasa nak maki jer nie.. tapi gua perlu relek sebab gua memang orang yang relek! kah kah kah. HOI jangan ketawa ! gua seryes nie , gua tengah bengang kot .

Hoi Kamon la gua share ilmu pasal blog jer pun. Apsal lu nak maki gua bai ? Gua rasa share ilmu pasal blog tuh takdahal la kot. ke ada unsur-unsur porn yang sepatutnya takda tapi lu punya imagine yang macam gampang bikin2 ada ? kah kah kah. vavi pervert sia

Ok gua seryes , gua takdahal kalau lu nak maki gua pun , tapi please lah maki la gua dengan 'telur' sebab gua tengok lu maki gua macam takda telur.. Email dah la fake punya . macam haram.

FAKAPLU

Kalau nak maki gua , meh try tunjuk muka sikit , tengok camna lu pulak kena basuh dengan gua . kah kah kah.. ok gua dah start marah dah nie.. jangan memain! Cis! fakap gila dengan sesetengah orang yang tak tau bersyukur dengan apa orang nak bagi.

ahh malas la gua nak tulis.. blah ah hahahaha fak sejak bila gua pandai tacing menacing nie ? cis.

Papepon gua nasihatkan pada lu orang yang 'terasa' dengan entry ini. Fikir2 lah , kalau lu dah tau ke apa ke. Lu diam-diam sudah la nak kecoq pehal ? Gua share2 ada kacau teluq lu nak menetas ke apa ? Cis~

Ok Overall - gua leave Sahabatblogger - sekian , sebab gua rasa banyak sangat mereka-mereka yang 'pro' so gua yang noob nie tak leh nak berkata apa lah jawabnya ye dak ? kah kah kah... Lagipun gua rasa gua kurang berkembang kat sana. sekian!

3 comments:

BeaN MorENo said...

itu pasal gua pun malas lepak situ bro...takpe bro kita share sama kita jelah...

daydeck86 said...

Biasalah melz manusia sentiasa tak puas hati dengan kita...

senydream said...

sabar..:)

Copyright © 2011 Melz™ | Uhuks Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo