Lukisan Gua Yang Awesome!

Wednesday, February 23, 2011

NGAaa {gua ngangaa}

Fak tajuk nak puji diri sendiri! cam haram kan?

Pepagi buta yang agak bosan nie , gua gigihkan diri untuk menyiapkan buku log gua yang tergendala sejak 6 minggu dah . Ala relek la bai baru 6 minggu , belom 6 bulan. WTF 6 bulan gua dah abes sem la cilake!Lu nak gua repeat ke ape ?

Miahaha , gua nak kata malas , ye! , nak kata rajin yeahh sekarang gua rajin sia! Sebab apa? Sebab gua berjaya lukis Logo Pengakap dalam buku log gua.



DEM , gigih gua amek gambar beb! Lu ada ? miahahaha

Gua yakin bahawa buku log gua nie 'akan' menebal tak lama lagi.Yelahkan gua kan blogger , kalau bab menulis bagi kat gua memang gua lempang laju².. gua tak suka menulis laaa gua suka menaip! kah kah kah..

Oklah nak abeskan sikit jer lagi nie , bagi sokongan moral lu kat gua bley?

6 comments:

Zik said...

teringat aku time pengakap nih.. alamak ikatan simpul manik.. aku dah lupa dah.. hik2

Melz said...

Zik : gua lagilah teruk..satu haram ikatan pun ndak tau ahahahahaha

AZMAN.NAIM said...

itu ikatan buka sila..hmm ni buku log utk lencana ke ni?

paan sabri said...

dulu time kecik2 aku da last minute baru la nk lukis serba serbi dlm bku log tu. tu pon tiru org. haha.. lawak dowh time kecik2 dulu..

Dayang Fazlyn said...

Teehee.. Logo pengakap tu.. ;)

Zana Zingaa. said...

ehh logo pengakap. susah gila nak lukis. dah tu, kena kaler lak tuh. T__T

Copyright © 2011 Melz™ | Uhuks Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo