Lahhh Member Kamcing aku Time Agas-agas dah Nak kahwin!!

Thursday, February 3, 2011



Salamz ...

Ini Nak cerita sikit kat blog selamber tapi tak berinformasi langsung kah kah kah.. Member gua dah nak kahwin siut! At first gua tergamam la sia coz gua ingat lagi time gua kecik-kecik gua main guli dengan dia and gua 'jotos' kepala dia sebab dia main tipu kah kah kah kah... {ada lagi eh orang pakai ayat jotos} WTHeck ah..

Alright citer dia camni , petang tadi , cam bese ah gua bangun memang time-time mak gua dah siap masak semua kah kah kah.. Adalah gua makan nasi putih lauk ayam , tup tup gua pergi bilik mak gua , gua tanya nak gi mana lelawa nie ? Terus mak gua cakap nak pergi rumah kawan kau lah nak tunang . Oh baru gua ingat yang hari ini bulan 2 feb! kah kah kah kah..


bukan gambar sebenar. gua malas ah nak uplod!!


Ok gua cakap gua nak follow lah sebab member gua siut nak tunang wadeheck , gua yang dah nak tua nie tak da awek* dan takda calon lagi* kah kah kah.. apsal gua letak star ? ah sukati gua ah blog gua..

Papepon gua capai BB , Kamera d90 , Bracelet , kunci EVO bapak gua . Gua kuar memecut mengikut konvoi. Gua bawak tak laju der , ada la dalam 90 ke 110 . Baik tak gua ? sebab gua terfikir yang timetime camni kompem ada OPS SIAKAP! kah kah kah.

Alright gua sampai rumah dia. Fuh awek ramai! itu mata gua cari dulu.. pastu dalam kepala gua cakap "ini kalau gua buat shoot cantik nie " kah kah kah.. HECK! cari bahan plak kat tempat orang kan ? Jahat jugak gua nie.. Ok gua baru tau yang gua jahat dem!!

Gua usha 1 persatu awek kat sana sambil tibai Cendol. Pergh majlis tunang ada cendol dowh! bapak awesome. Lepas gua layan cendol gua borak dengan geng-geng staman gua , bapak ah lama gila tak weng-weng ngan dorang.

Setel borak , Botak member gua yang nak tunang tu ajak gua masuk rumah dan dia suruh gua amek gambar dia. HEH! ok boss.. cis

So sampai situ ajer lah gua nak citer ngan korang .. Faham tak ? kalau tak faham baca rumusan kat bawah nie :

MEMBER GUA DAH TUNANG !

4 comments:

sha said...

salam melz.

lawak dan santai la blog baru ni. keep it up, bro..

Melz said...

wassalam sha :)

ngeh2 thanks...inilah blog yang mel tulis tanpa perlu backspace ;D

Niz said...

habis? ko bila lagi nak kawin ni?
ish


P/s; siap ada rumusan lg. amat membantu sy yg sllu blur ini. haha

Melz said...

hahahaha lambat lagi la niz .. awek pun takda kah kah kah..


anyway rumusan memang membantu :D keh keh keh

Copyright © 2011 Melz™ | Uhuks Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo