Jom Layan Cerita SERAM Dari Melz! kah kah kah

Wednesday, February 9, 2011

Salam Yeohh

HOI lu tengok apa kat blog ni ? kah kah.. sorry la gua jerit la kiranya tuh. Gua tension ini hari bai, penat panat punat pinat semua pun ada elak gua hayun jer sedas kat sesapa yang tegur gua ini hari kah kah kah.. ehh dak aih..gua budak baik walaupun gua jahat kekadang kah kah..{kekadang la sangat!}

Macam bese der gua sebagai pelajar yang berdidikasilah sangat ingin menyampaikan sepatah dua kata dalam entry ini. WTF sepatah kata kepala hotak lu Tuan tanah oi.. Pendahuluan pun dah panjang macam gampang kah kah kah... Ohh yeke sorry2..

So macam biasa lah gua suka tulis entry untuk blog gampang nie time memalam jer .. kalau gua tulis time lain memang kompem gua tak boleh nak free kan sangat otak yang senget nie.. kah kah kah.. Gua tak sarankan lu orang baca pun ok! kalau lu taknak baca tapi lu nak comment gua takdahal , lagipun itulah yang selalu dibuat oleh sesetengah blogger yang GILA VAVI TRAFFIC WAKAKAKKA. {opps tercapsLOCK and terBOLD plak}

So dalam entry ni ada cerita baik punya..Cerita hantu la bai.Cerita ini korang kena seryes! walaupun penulis dia tak seryes ! kah kah kah.. ok stop gelak macam haram tuh please! ALRIGHT Cerita dia camni ........


AMEK MOOD DULU!

*************************************


Semalam i call you , you tak answer . Tapi sekarang you call i , i pulak takut nak answer sebab i baru jer lepas tengok cerita THE RING! oh tidak i takut..plis plis go away...

Lepas tuh u boleh main miscall-miscall.. i berbulu pulak... uish..I sajer jer taknak offkan telepon tuh sebab i tunggu kekasih gelapku call i!

Lepas tu u call i lagi , tapi i takut-takut berani untuk angkat sebab i dengar bunyi ringtone lain la pulak...Ringtone Lagu I love The Way U lie dari Rhianna dengan Eminem tu.. best tau! tuh yang i terus angkat :|

I angkat tapi suara takda , you jangan main-main dengan i..kang i tale kepala u , u baru tau! i garang tau tau tau..

5 minit kemudian u cakap " hello .... " ,

i balas " Wassapp...opss sorry i terbiasa..."

I balas lagi "u nak apa?" ,

dia cakap "gua nak nombor telefon u" ..OK i pun selamber la bagi nombor tepon i kat u..

tapi u cakap "Lah apa la kebengapan mangsa gua nie...weh nak buat apa ? abes tuh yang gua call u nie pakai bebas toll ke ? , i sajer jer la.

" ok betul jugak kan ? ... i takut biasalah macam-macam i fikir hmmm

"Habis dari mana u dapat nombor i nie ? , U STALK i ke ??"" ,

then u jawab " Ehh geli jer sapa ntah nak stalk dia .. i dapat nombor u dari Yellow Pages lah , ops teriklan pulak"..

Then i balas " SO sekarang u Nak apa?"

Tetibe suara u jadi garang macam cerita Scary Movie!

then u cakap "I know what u did last semester break!"

Ohh i blur kejap dan i cakap "i tak faham bahasa inggeris!" ,

then u jawab "Google translate please" ..

Ok dengan pantas i bukak google dan tengok serta cakap "OHHHH i takutt.... plis-plis... jangan apa-apakan i.. i budak baik..I teringat last semester i pernah bla bla bla...i pernah bla bla...ipernah bla bla... "

Tetibe jer u cakap "apa kes u nie ? Relax sudah ahhh"

pastu i jawab " sajer jer , wat gimik katanya" ...

lepas tuh tetibe ada Panggilan Dari celah mana ntah cakap kat kita orang " Weh bila lah Lu Orang nak abes bual nie kan? GUA DAH PENAT TYPE LA CILAKES!! kah kah kah kah..."

Pastu u selamber jer jawab " Ok ok sorry brader Melz... babai.."

Ahh tau takut dengan tuan owner blog nie.. Hehehe I Love U Melz! kah kah kah... WOhha begitulah Melz menjadi Hero i ! best tau! kah kah kah kah..

Persoalan : SIAPAKAH "I" itu ? JengJengJeng....

8 comments:

wirdawahid said...

hahaha, citer nie best laaaa. kelakaaaa . HAHAHA
mel reka wat sendiri yeee?

Melz said...

hahaha yepp..bosan2 takda kerja..

:)

cimot said...

hehehehe..adoyaiii..pening aku membaca ai u u ai..tapi best~~
klakor klakor klakor

ekynn said...

haha sengal la cite ni..
nway wa rase wa mcm penah nmpak lu la..
kalo x silap la lu same klas math ngn wa la...huuu
and pengakap sekali...
kalo wa x silap la..
hahahah
eh jap lu ni student uthm ke??
sori kalo wa silap..

Melz said...

Cimot : hahaha jangan pening...nanti owner dia lagi pening nak ubatkan cimot kah kah kah...

thanks yoh :)

Melz said...

Ekynn :

ahahaha aah UTHM yoh..wazzapp :P

anyway muka tak berapa nak cam la.. sebab gambar dalam komputer lain..real life pun lain ekekeke..

so papehal kalau ye. tegur la yoh !

den sogan kah kah kah...

ekynn said...

esei pun sogan nak togur ha...heee
btw tadi dlm klas duk sblah bonie kan??
aku sblah zatie je..
heeee

Melz said...

ahhaha..alright..aku tau sudah kah kah kah...

nice to know u beb! :)

Copyright © 2011 Melz™ | Uhuks Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo