jalan-jalan di facebook.

Sunday, August 7, 2011



Salam Readers

Haha di pagi buta macam ni , memang dah habit gua berjalan-jalan mencari awek mana tau ada yang berkenan kan ? Dan bila berkenan , mula lah adengan add mengadd dan akhirnya berkawan dan akhirnya kejinjang pelamin . FAKAP gila gua berbual kan? kah kah kah.

Dalam keadaan mata yang melilau dan tangan gua pantas klik sana dan klik sini. Akhirnya gua berasakan penat dan mengantok , tak tau lah kenapa tapi benda ni macam hormon estratogen ( gua hentam jer sebab macam pernah dengar ) , berada dalam keadaan yang kurang enak.

Akan tetapi mata ni tersentap apabila melihat seorang gadis yang putih melepak macam letak bedak 20kilo + tepung . Wadehel man. haha , gua kalau bahan orang memang best kan ? elak kena hentak jer beramai-beramai. :))

Anyway bagi gua , gua dah lama kenal gegel2 dalam facebook ni hah.kalau memang dia putih tu memang takplah tapi bahayanya kalau real life gegel yang kerjanya edit gambarnya kasi putih melepak guna brightness. WATThaaa..

Kalau bab-bab tanggalkan jerawat guna produk Photoshop CS3 or CS5 ( mahal sikit ) itu gua memang takdahal lah kan. haha

Relax ! kejelitaan mu adalah hak milik setiap insan .

ok la malas plak nak menulis dah. salam

2 comments:

Puteri Biru said...

hahaha..

aku bukan gegel yg begitu. *dasar pemalas nak edit2 gambar. :p

lavender harum wangi said...

nak buat acane. lulz

Copyright © 2011 Melz™ | Uhuks Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo