Gua Cerita Pasal KFC , Twister dan Toasted PocketFule

Thursday, March 10, 2011

Yayayeyeye - Liriks dalam lagu Ya Sudahlah haha WTF!

Lepas gua pergi class CC tadi , class petang gua main dota la apa lagi kah kah kah. Gua release tension dok main game jer bai , sebab gua tak suka layan tension kat bilik tacing menacing pastu update kat dinding. Cam GAMPANG! ahahaha

Okok gua pernah jugak buat benda tuh , tapi tak selalulah sebab gua rasa agak annoying bila melepaskan tension di Dinding Fesbuk gua. Seryes gua rasa macam nak tarik jer bulu ketiak gua pastu gam kat dinding bilik gua. WTF? mengarut dah ni.


LOVE U

Alright² seryes gua cakap , gua makin takleh blah bila KFC yang paling gua suka ialah Twister kini bertukaq kepada PocketFul yang rasa dia tak seberapa Twister. Oh kamon KFC kenapa anda tukaq Twister tu ? :'(


HATE U

Gua pun baru jer tau pasal ni walaupun gua ni tak addict kepada KFC sangat! Tapi seryes gua takleh nak terima PocketFul. Anyway back to the future. GUA NAK TWISTER!

7 comments:

OnlyZul said...

jagung die tuh buat spoil ar..
sakit perut dowh..kahkah..
overall not bad ar...tp twister lagi awesome..kehkeh

Encik Psychopath said...

eh sedap what.

cik nur said...

twister lagi sedap hehehe
yang baru nie cuma jagung dia rasa pelik,pelik dan pelik hehehe

! Nurida Ardy said...

wooot wooot...T_T" lapo dibuatnyer.

Anonymous said...

ko nie btul2 ketinggalan dooo...bulan march bru dpt taw...cheeehhh...ap nk jd...twister mantopsss dooo...huk3...mizzzzz giler2 sma twister...

zmah said...

Mel...
KfC awak mengancam perut akak yang lapar ni....psst...akak nak gi sarapan lah

gadisSETAN said...

ahahahahhahahahahahah

Copyright © 2011 Melz™ | Uhuks Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo